Podmínky ochrany osobních údajů

1. Jsme společnost Express Servis Company s.r.o., IČO 03387593 se sídlem Bedřicha Smetany 166/4 Plzeň 30100 a jsme zapsáni v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, spisová značka C30157. Abychom mohli odbavit vaši poptávku nebo přímo objednávku, musíme zpracovat některé osobní údaje.

Naše kontaktní údaje jsou:
Adresa: Bedřicha Smetany 166/4 Plzeň 30100
Email: info@express-servis.cz
Telefon: +420 771 150 266

2. Při objednávce zpracováváme data, která jsou v objednávkovém formuláři. Jsou to hlavně jméno, e-mail, telefon, vaše bydliště a pak data o tom, jaké zboží si objednáváte. Tyto informace zpracováváme pro splnění naší smlouvy, jsou nezbytná a uchováváme je po dobu 10 let od vaší koupě. Pokud zboží reklamujete, zpracováváme údaje o reklamaci. V případě odstoupení od smlouvy evidujeme i tato data. Doklady a data poté uchováváme 10 let od vyřízení. Takové zpracování osobních údajů nám umožňuje nařízení GDPR (plnění smlouvy a plnění zákonných povinností, případně také oprávněný zájem).

3. Vaši e-mailovou adresu přidáváme do naší databáze pro zasílání novinek o produktech našeho eshopu. Tento postup je v souladu se zákonem 480/2004 Sb., a kdykoliv se můžete z odběru odhlásit. Pokud nám umožníte e-mail využívat, budeme ho uchovávat v databázi po dobu 3 let od vaší poslední objednávky.

4. Pokud se u nás zaregistrujete, budeme zpracovávat vaše přihlašovací údaje a údaje o vašich objednávkách, které jsou v uživatelském profilu pro váš jednodušší nákup. Takové zpracování je zcela na vašem uvážení a bude probíhat po dobu, dokud si účet nezrušíte. Kliknutím na dokončení registrace nám udělujete souhlas, že data takto můžeme zpracovat. Pokud účet zrušíte, souhlas tím odvoláte a data z vašeho uživatelského účtu smažeme.

5. Vaše data nikomu jen tak nepředáme. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo freelanceři, kteří se k datům dostanou proto, aby nám pomohli odbavit objednávky nebo nám vypomohli s chodem firmy.

6. Kdykoliv nás můžete kontaktovat na emailuinfo@express-servis.cz, telefonicky na čísle +420 771 150 266 nebo na výše uvedené poštovní adrese a požádat o informace o zpracování vašich osobních údajů. Můžete si vyžádat přístup k těmto údajům, nechat je aktualizovat či opravit nebo požadovat omezení jejich zpracování. Máte také právo na kopii zpracovávaných osobních údajů, jejich výmaz a v některých případech i na jejich přenositelnost. Pokud máte podezření, že s vašimi údaji nakládáme nesprávně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo své nároky soudně vymáhat.